ÚJ
Kifordítható garbósál
Ki- és befordítható organikus pamutból készült garbósál. Gyerekek kedvence, mert nagyon kényelmes viselet és nem mozdul el a hagyományos sálakkal ellentétben. Dupla anyagból készült, így még jobban véd a hidegtől. Egy igazán praktikus darab ami sok ideig kihasználható. (Akár 8 éves korig is hordható - 54 fejkörméretig)
A legjobb benne, hogy nem csak a nyakat, de a mellkast és a háta felső részt is pluszban védi a hidegtől.
Őszi/téli kollekciónk inspirációja a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb rajzfilmje a Pom Pom meséi. Aminek jó pár sziporkázó szellemességgel megalkotott karaktereket köszönhetünk. Elég csak Festéktüsszentő Hapci Benőt, Ragasztó Rezsőt, a Bátor Tintanyúlat, Durrbelebummot, vagy Gombóc Artúrt említenünk.
Pom Pom bámulatosan tudja változtatni az alakját, akár a kollekciónk egyes darabjai. Ki- és befordítható kiegészítők, vagy a torzonborz kabátkánk, illetve a méretváltó funkció, amivel 1-2 akár 3 méretváltást is elbírnak a ruháink.
Textileink pedig csakis természetesek és organikus pamutból készülnek. A műszőr pedig 100% újrahasznosított. Fontos számunkra a minőség és a környezettudatosság, így minden alapanyagot és kelléket nagy odafigyeléssel szerzünk be.
“A gondolkodás, képzelgés végtelen szabadsága adott a gyerekek számára. Azért is lett a mese a gyerekek műfaja, mert fittyet hány a valóságra. Gyerekszemmel a világ sokkal érdekesebb, mulatságosabb, groteszkebb.
Például bele lehet látni a felnőttek orrlyukába.”
Csukás Isvtán
A kollekció vidám, játékos és szellemes akár csak a Pom Pom hangulata.
Anyag
95% organikus pamut 5% elasztán
Méret, kor
One size
Szín
Smaragd-Tégla - Smaragd Púder
Méret, kor
One size
7 490 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről